Actualment esteu veient 8  Trevillac – Creu d’Aragó Illa – Bellestar

8 Trevillac – Creu d’Aragó Illa – Bellestar

Aquesta etapa tan a prop de la frontera passa per camins ben repertoriats. Us farà descobrir el Puig Pedrós amb la seva fita, el Piló d’en Gil i dos altres d’Illa i Bellestar. Aquests pilars de pedra, consolidats l’any 1658, just abans del Tractat dels Pirineus van emmascarar, probablement, totes o part de les creus d’Aragó o altres escuts com els dels senyors de Montesquieu que trobarem en la etapa següent.
La vinya és presenta gairebé per tot arreu . En sectors s’han desenvolupat noves activitats, com la producció d’electricitat fotovoltaica. També s’han conservat parts de les tradicionals i veureu alguns animals: cavalls a la pastura, cabres per la garriga. Passen molts ocells. Hi vam veure bells voltors diverses vegades. La vegetació mediterrània domina aquest entorn granític.

Nota en una altra finestra
Veure totes les notes
Descarrega el fitxer Gpx

El mapa i la cota

[sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/008_Trévillach_-_Croix_d’Aragon_d’Ille__Bélesta-13662482-1630825415-260.gpx"]

Nivell mitjà

Distància : 16,8 km

Durada : 8 hores

Fitxa detallada

Feu clic a la icona per consultar el full detallat al web d’IGN Rando

Vídeo del tram

Allotjament

A Bellestar tot hi ha!
Si no teniu suport i seguidors, contactar l’oficina de turisme, la web o l’ajuntament.
https://www.lescommunes.com/commune-belesta-66019.fr.html

Choisir l'étape
Triar l'etapa
Etape suivante
Etapa següent

Deixa un comentari