Actualment esteu veient 13 Perellós-Fites de Fitor

13 Perellós-Fites de Fitor

Sense dubte haureu aprofitat la parada en aquest poble, convertit en caseriu, per informar-vos de la família Perellós, senyors als voltants de l’any mil d’aquesta terra. En Retrobaríeu a València i a Malta, com al purgatori de Sant Patrici. El castell en ruïnes (Castel dal Seignou / Castell del Senyor) encara es manté orgullós en aquest paisatge típicament mediterrani. La seva església romànica, mantinguda, resisteix les intempèries.
Per arribar a Fitor, passareu per Montoliu de Perellós. Extremar les precaucions a la baixada. Passareu per la creu dels tres senyors que figura al tractat de Corbeil. Retrobareu el GRE12 i al cortal d’Embres seguireu el camí que aconsellem per arribar a l’església Sant Julià i Basilissa de Fitor. Mapa i Gpx poden com sempre ajudar per trobar el piló dit fronterer.

Nota en una altra finestra
Veure totes les notes
Descarrega el fitxer Gpx

El mapa i la cota

[sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/013_Périllos_-_Bornes_de_Fitou-13662508-1630825735-317.gpx"]

Nivell mitjà

Distància : 21,8 km

Durada : 9 hores

Allotjament

A Fitor no tindreu cap problema si feu reserva. Hi ha hotels, camping i cambres.
Contactar l’oficina de Turisme
http://www.fitou.fr/office-de-tourisme-ville-fitou/

Fitxa detallada

Feu clic a la icona per consultar el full detallat al web d’IGN Rando

El tram en vídeo

Choisir l'étape
Triar el etapa
Etape suivante
Etapa següent

Deixa un comentari