Actualment esteu veient 6 Coll de Jau – Rouyre de Salancas

6 Coll de Jau – Rouyre de Salancas

Heu optat per a un ritme ràpid el més a prop possible de l’antiga frontera. El nostre camí serà el correcte. L’etapa serà de 18 km entre prats i boscos però el desnivell força baix. Atents al bestiar.
Observareu les ruïnes de Sainte Marie de Clariana de Jau, prop de la D 14. Es tracta d’una abadia cistercenca la casa mare de la qual, l’abadia d’Ardorel, era prop d’Albi. També posseïa terres i granges a diversos pobles del Rosselló, Millars, El Soler, Vallbona, prop d’Argelers i del Priorat de Jau. Quan beureu una botella d’aquest « Château /Castell» (vinyes entre Calce, Cases de Pena i Estagell, a la vora de l’Aglí), o quan travesseu el domini, perquè passareu aquí un dia, recordareu aquest monestir, prop del coll que deixeu per altres aventures.

Nota en una altra finestra
Veure totes les notes
Descarrega el fitxer Gpx

El mapa i la cota

[sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/006_Col_de_Jau_-_Rouyre_de_Salancas-13662459-1630825221-885.gpx"]

Nivell mitjà

Distància : 20 km

Durada : 8 hores

Fitxa detallada

Feu clic a la icona per consultar el full detallat al web d’IGN Rando

Vídeo del tram

Allotjament

Bivac o confiança absoluta als seguidors o organitzadors.
Cambres i Càmping a Sornià

Choisir l'étape
Triar l'etapa
Etape suivante
Etapa següent

Deixa un comentari