Actualment esteu veient 12 Congost de Gouleyrou – Perellós

12 Congost de Gouleyrou – Perellós

Sempre abraçant l’antiga frontera de Corbeil, sortireu de les destacables “Gorges de Gouleyrous”. Algunes persones intenten l’estiu, passar aquests congostos a peu o nedant. Aneu molt amb compte si us hi endinseu. De vegades es produeixen caigudes de pedres. Tingueu en compte que està prohibit banyar-se per motius de protecció de la capa freàtica que subministra aigua potable a Vingrau. Us proposem passar pel Pas de la Vaca, atènyer el pla calcari que domina la Cova de l’Aragó on van trobar l’home vell. Es una mica lluny ara però qui sap si ahir no vau dormir a Talteüll i vau aprofitar d’aquest museu únic. Ara cal caminar, passar pel coll de Novela, el coll del Piló de Ladàs i per l’aigüera del Nyerro del Quixot, arribar a Perellós, un poblet que s’ha perdut però que ha donat a l’Aragó alguns Mestres i grans Senyors.

Nota en una altra finestra
Veure totes les notes
Descarrega el fitxer Gpx

El mapa i la cota

[sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/012_Gorges_du_Gouleyrous_-_Périllos-13662504-1630825675-252.gpx"]

Nivell mitjà

Distància : 16,7 km

Durada : 7 hores

Fitxa detallada

Feu clic a la icona per consultar el full detallat al web d’IGN Rando

El tram en vídeo

Allotjamanent

Confiança. Els seguidors han tot preparat.
O… Possibilitat a Opol i potser a Perillos mateix
Telefonar a l’ajuntament d’Opol
https://www.lescommunes.com/commune-opoul-perillos-66127.nl.html

Choisir l'étape
Triar el etapa
Etape suivante
Etapa següent

Deixa un comentari