Actualment esteu veient 16 El Barcarès – Salses

16 El Barcarès – Salses

Aquesta darrera etapa serà a la vora d’estany de Salses i de Lleucata. Antigament llac dels Sordes, servia d’enllaç per als pescadors de totes les seves ribes. Durant molt de temps va estar ple de peixos, navalles i almesques  i moltes generacions de pescadors en van poder treure els seus principals recursos. Encara avui, alguns poden preparar un excel·lent “guisat d’anguila” amb patates i sagí conegut com « bullinada ». Es conserven les darreres barraques de pescadors de canyes i senills però ja no hi viu ningú. També es restauren les barques tradicionals (quan no s’han cremat per una bonificació prèvia a una jubilació anticipada). Les activitats actuals estan més aviat orientades a la piscicultura, el marisc i sobretot el turisme. L’ultim tram que us proposem passarà per la porta dels països catalans. És particularment ric de vestigis protohistòrics com històrics i dels regals de la natura.

Nota en una altra finestra
Veure totes les notes
Descarrega el fitxer Gpx

El mapa i la cota

[sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/016_Le_Barcarès._-_Salses-13662520-1630825947-162.gpx"]

Nivell: fàcil

 

Distància : 19,7 km

Durada : 6 heures 30

Fitxa detallada

Feu clic a la icona per consultar el full detallat al web d’IGN Rando

El tram en vídeo

Allotjament

Si per cas l’organització o els seguidors no hagessin tot previst…

Contactar l’oficina de turisme de Salses o l’ajuntament

http://www.salses-le-chateau.fr/

Choisir l'étape
Triar el etapa

Deixa un comentari