Actualment esteu veient 4 Refugi de Camporells – Puigbalador

4 Refugi de Camporells – Puigbalador

Sou en un lloc alt de pastures de muntanya on vaques i cavalls pasturen en bells prats. L’aigua és abundant. A la zona s’hi han vist óssos i, més recentment, llops. S’hi va veure el linx. Sentireu marmotes xiulant. Els isards no són estrangers pels paratges. Els voltors de vegades solen planar pel cel en grups. Rastregen grans àrees a la recerca d’una bona carcassa. Els voltors barbuts són més rars i solitaris. Giren durant hores per trobar un os per empassar.
Per l’etapa del dia el nostre GPS i el mapa us conviden a seguir el curs de l’aigua de Galba, amb el «GRP Tour de Capcir». I cap a baix seguint l’aigua, passant les barraques, Esposolla i la cova, arribareu a Puigbalador.

Nota en una altra finestra
Veure totes les notes
Descarrega el fitxer Gpx

El mapa i la cota

[sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/004_Refuge_des_Camporells_-_Puyvalador-13662444-1630826046-620.gpx"]

Nivell: fàcil

 

Distància : 16, 7 km

Durada : 4 hores

Fitxa detallada

Feu clic a la icona per consultar el full detallat al web d’IGN Rando

Vídeo del tram

Allotjament

Choisir l'étape
Triar l'etapa
Etape suivante
Etapa seguënt

Deixa un comentari